Stage bij D.O.P. West-Vlaanderen: een boeiende en uitdagende ervaring met veel leerkansen!

Dienst Ondersteuningsplan West-Vlaanderen  30/03/2020
Stage bij D.O.P. West-Vlaanderen: een boeiende en uitdagende ervaring met veel leerkansen!

Ik ben Lotje, derdejaarsstudente sociaal werk en ik loop momenteel stage bij Dienst Ondersteuningsplan West-Vlaanderen. D.O.P. spreekt mij als sociaal werker erg aan omdat je echt werkt vanuit de centrale persoon en zijn krachten. Het traject dat je aflegt is heel persoonlijk en echt op maat van de cliënt. Tijdens mijn eerste weken stage kon ik altijd bij mijn collega’s terecht om mij te helpen of ondersteunen. Je krijgt ook de nodige vrijheid en de mogelijkheid om taken op te nemen die aansluiten bij je interesses. Je komt terecht in een warme omgeving met veel groeimogelijkheden! Liselot Beernaert, stagiaire. 

Volg je een graduaats-, bachelor- of masteropleiding in de menswetenschappen? Wil je bij voorkeur tijdens 2 opeenvolgende academiejaren (voor een korte en een langere periode) bij ons stage lopen?

Bezorg ons dan jouw motivatiebrief en CV via ethel.bolle@dop-wvl.be. Bekijk ook zeker vooraf het stage leertraject hierbij. 

We bundelen de aanvragen voor het academiejaar 2020-2021 op 2 verschillende momenten (afhankelijk van de timing van de stageperiode) namelijk 17 april 2020 en 20 september 2020.

Na deze data plannen we de kennismakingsgesprekken met de geselecteerde kandidaten om dan een keuze te kunnen maken. Hopelijk tot gauw!

Leertraject stage bij D.O.P. WVL

Downloaden

Profiel en procedure stage bij D.O.P. WVL

Downloaden