Samen Toekomst Vieren! - 10 jaar D.O.P

Dominique Lips 22/03/2023
Samen Toekomst Vieren! - 10 jaar D.O.P

Samen toekomst vieren? Dat doen we bij D.O.P met inhoud én in stijl! De ontvangst met zoete zondes is alvast een goeie start.

Na het welkomstwoordje loodsen wij het publiek doorheen belangrijke mijlpalen van de voorbije 10 jaar D.O.P. De wist-je-datjes verliezen hun geheime status!

Uiteraard werpen we ook een blik op de toekomst: we stellen de resultaten van ons zorgvernieuwend project continuering voor en gaan hierover in debat met boeiende panelleden: hoe moet het verder met de cliënt en zijn plan nadat D.O.P het schip verlaten heeft? Hoe blijft de cliënt samen met zijn steungroep aan het stuur van zijn eigen leven en ondersteuning?

Als tussendoortje serveren we een bezoekje aan onze expo, we maken een reis door de tijd en je kan zelf beleven hoe een D.O.P-traject verloopt.

Onderzoeker, schrijver en inspirator Leo Bormans, is ook van de partij! Hij geeft een lezing over ‘Geluk en hooptimisme in nieuwe tijden’.

We komen even op adem met een glaasje cava en bereiden ons voor op een laatste spreker.

Niemand minder dan viceminister-president, Vlaams Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, Hilde Crevits, houdt een toespraak over ‘De rol van D.O.P in de toekomst’.

Als kers op de taart warmen we ons feest op met een streepje livemuziek van d’ Amandels. ‘In stijl’ betekent dat we afsluiten met een ‘feest, food en feelgood music’.